Créche

  • Wilt u uw hond niet alleen laten wanneer u aan het werk bent of een dagje weg gaat? Maak dan gebruik van onze créche. 

Momenteel hebben wij voor onze periodieke dagopvang beperkt plek. We hanteren wel een wachtlijst. 

Periodieke dagopvang of wisselende dagen

U kunt er bij ons voor kiezen om op één (of meerdere) vaste dag(en) in de week te komen. Dit is de goedkoopste optie en de optie dat u zeker weten uw hond kunt brengen. Voor een vaste dag per week kost dit €15,- per dag. Dit betekent dat u alleen op die dag uw hond kan brengen en voor die dag kan/moet reserveren. U sluit als het ware een abonnement bij ons af. Wij gaan er dan vanuit dat uw hond elke week komt. U mag een maximum aantal dagen in het jaar annuleren of niet boeken, als u bijvoorbeeld op vakantie bent.
Voorbeeld: Als uw hond 1 keer per week komt, mag u maximaal 10 dagen in het jaar annuleren/niet boeken. Dit geldt niet op de feestdagen wanneer wij gesloten zijn. Deze dag hoeft u niet te betalen.
Wilt u uw hond een keer extra in de week brengen? Dan kunt u dit als een losse dagopvang dag boeken. Hiervoor geldt dan het standaard dagopvang tarief.

Als u ervoor kiezen om wisselende dagen af te nemen, dan kan u zelf bepalen wanneer u uw hond wil brengen. U loopt alleen wel het risico dat de dagopvang soms al vol zit. De mensen die een vaste dag per week boeken gaan immers voor. De dagen dat u uw hond wil brengen moeten nog steeds wel gereserveerd worden. Indien u een gereserveerde dag wil annuleren, kan u dit nog tot drie dagen van tevoren doen. Doet u dit binnen die drie dagen, dan worden de kosten berekend. Als u ervoor kiest om uw hond op wisselende dagen te brengen, kost dit €16,- per dag in plaats €15,-.

We kunnen deze overeenkomst beëindigen bij de volgende situaties:

  • Als het welzijn van de hond of het welzijn van het personeel in geding is
  • Een niet sociale hond
  • Als het gezondheid van het dier dusdanig slecht is, dat deze niet meer kan meedraaien bij ons

In onze créche krijgt uw hond persoonlijke aandacht en kan meerdere malen op grote speelweides lekker rennen, graven en ravotten met andere honden. De ideale manier om uw hond te geven waar hij dagelijks behoefte aan heeft wanneer u zelf iets anders aan het doen bent. 

Onze créche is voor veel honden een tweede huis. Ze komen ’s morgens vrolijk en kwispelend binnen en gaan ’s middags moe gespeeld en voldaan weer naar huis. 

Als uw hond nog nooit bij ons is geweest dan is het verplicht om eerst een wen dag af te spreken om te kijken of wij uw hond een leuke tijd kunnen geven bij ons.

NB
Onze jarenlange ervaring leert dat honden van een aantal rassen in het algemeen niet geschikt zijn om in een groep de speelweides op te gaan. Hierdoor nemen wij uit veiligheids overwegingen geen pitbull en stafford achtige honden aan. 

Mocht uw hond niet met andere honden door één deur kunnen vragen wij u dit vooraf te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Tijden: 

De tijden voor brengen van uw hond(en) voor de crèche is maandag t/m vrijdag van 7:00 – 9:00 en tussen 10:00 – 12:00 de hond(en) kan/kunnen weer opgehaald worden tussen 16:00 en 18:30. 
Mocht u onverhoopt 18:30 niet halen, laat het ons telefonisch even weten, het is geen probleem dat uw hond dan een nachtje overblijft. 

Tarief crèche  
1 t/m 3 dagen in de week € 15,-
4 t/m 5 dagen in de week € 12,-
Een losse dag / incidenteel  € 18,-
Verplichte 1ste wen dag voor hotel / crèche € 16,-

Bij meerdere honden is het voor de tweede hond €10 per dag. De honden dienen wel van 1 eigenaar te zijn. Bij 3 of meer honden is de prijs op aanvraag.

Brengt u uw hond niet elke week minimaal één dag dan spreken we van ‘incidenteel’ verblijf en geldt het tarief van €18,- per keer. Bij twee of meer honden (van dezelfde eigenaar) krijgt u €2,- korting op uw tweede hond. 

De verplichte wen dag kost €16 en u kan uw hond dan tussen 10:00 en 12:00 uur brengen en tussen 16:00 en 18:00 uur weer ophalen.

Vacinatie schema 

Hond 6 weken 8 weken 12 weken 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Vervolgens
Parvo X X X X     X Om de 3 jaar
Hondenziekte X   X X     X Om de 3 jaar
Ziekte van Weil   X X X X X X Jaarlijks
Leverziekte     X X     X Om de 3 jaar
Kennelhoest
(Parainfluenza + Bordetella)
  X   X X X X Jaarlijks

Let op!

De nieuwe vaccinatie moet de oude vaccinatie overlappen of volledig aansluiten! Wij vragen u ook gelijk om uw vaccinatie bewijs mee te brengen voor onze administratie! 

Bij vragen rondom vaccinaties adviseren wij uw dierenarts te raadplegen.

Voeding en medicatie: 
Heeft u een pup die tussen de middag nog een voeding krijgt? Neem zijn of haar lunchbox mee voorzien van naam zodat wij deze kunnen geven. 

Heeft uw hond in de middag medicatie nodig dan vragen wij u deze mee te geven en te voorzien zijn naam. 

Betaling


Crèche/Dagopvang incidenteel:

Brengt u uw hond niet elke week? Dan kost dit 18 euro per dag. U kunt dit bedrag bij ons contant betalen of ter plekke via mobiel bankieren overmaken. Dit kan als u uw hond brengt of als u uw hond weer komt ophalen.

Belangrijk is om ook iedere keer dat uw hond komt, het paspoortje van de hond mee te nemen!

Crèche/Dagopvang periodiek:

Komt uw hond elke week? Dan kan u betalen via de ideal link in onze reserveringssysteem. Als u ingelogd bent in uw account, dan kan u op het kopje ‘facturen’ klikken. Hierin kan u de onbetaalde facturen bekijken en ook betalen. Het is het beste als u dit aan het einde van de maand doet i.v.m. administratiekosten!

Let op u kan nog drie dagen van tevoren wijzigingen aanvragen, binnen die drie dagen wordt die dag meegerekend!

Periodiek reserveren schoolvakanties

In de schoolvakanties is het in ons hotel een stuk drukker. Daarom moet u minimaal twee maanden van tevoren voor de periodieke dagopvang gereserveerd hebben. Reserveert u binnen die twee maanden, kan het zijn dat we al volgeboekt zitten voor de dagopvang en dat we helaas geen plek meer hebben.

U heeft tot drie dagen van tevoren de tijd om de geboekte data te annuleren. Annuleert u binnen deze drie dagen dan wordt de hele dag meegerekend.

Medifonds

Uw hond verblijft tijdens de dagopvang bij ons in een roedel buiten op de speelvelden. Dit is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig voor uw hond. Hierdoor kan hij/zij lekker spelen of relaxen met andere honden. Daardoor kan het wel eens gebeuren dat uw hond een wondje oploopt. Door de honden op elkaar af te stemmen qua formaat, karakter en leeftijd verkleinen we die kans. Het zijn en blijven dieren waardoor wij geen 100% garantie kunnen geven dat er niks kan gebeuren. Hiervoor kan u meedoen aan het medifonds voor de dagopvang. Zie onze voorwaarden voor meer informatie.