Over ons

Welkom bij Dierenhotel De Hendrikshoeve, uw vertrouwde huisdieropvang bij uitstek!

Lekker op vakantie of een weekendje weg? In het volste vertrouwen dat uw huisdier goed verzorgd wordt en even veel plezier zal hebben als u? Dat kan! 

Bij De Hendrikshoeve werken we met plezier en liefde om er voor te zorgen dat uw huisdier het bij ons naar zijn (of haar) zin heeft. Dat begint en eindigt met persoonlijke aandacht voor uw hond of kat, aangevuld met contact en speelgelegenheid met soortgenoten.

Naast een verblijf in ons hotel, bieden we voor honden ook een créche aan: dagopvang voor wanneer u uw hond niet alleen thuis wilt laten wanneer u overdag aan het werk bent of een dagje weg gaat.

Plezier van uw huisdier is niet het enige waar u op kunt vertrouwen. Dierenhotel De Hendrikshoeve is al jarenlang de trotse ontvanger van het “Dierbaar” certificaat. Om dit keurmerk te krijgen worden wij jaarlijks gekeurd. Dierbaar is een keurmerk in de huisdierbranche dat hoge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van de dieren en aan de deskundigheid van de ondernemer en het personeel. Zie https://huisdierenspecialist.nl/ voor meer informatie over dit keurmerk.