Reserveren

Wij werken met een online reserveringssysteem. Iedereen dient van te voren te reserveren voor ons hotel en onze crèche. Mocht u niet gelijk een account willen aanmaken, kan u ons ook eerst mailen of we nog plek beschikbaar hebben voor bepaalde data. Vermeld hierbij dan alle informatie over uw huisdier en voor welke data u het liefst wil boeken. 

Bij boekingen voor de schoolvakanties gaan onze vaste klanten voor. Dus is er maar beperkt ruimte voor nieuwe klanten.

Momenteel zijn wij vanaf 26 juli 2024 t/m 9 augustus 2024 volgeboekt! Voor de overige data is er nog maar beperkt ruimte.

Wilt u online reserveren en heeft u nog geen account van ons online reserveringssysteem? Maak een account aan via de onderstaande link.

Bent u al klant van ons en heeft u al een account dan kunt u direct inloggen in ons reserveringssysteem via de onderstaande link.

De dagen die in het rood zijn gekleurd in ons kalender betekent dat we op die dagen dicht zijn voor het in- of uitchecken van uw huisdier (zondagen of feestdagen). Voor de rest zijn alle dagen groen gekleurd. Voor deze dagen kan u wel reserveren maar dat betekent niet automatisch dat er dan plek is! Wacht dan ook af tot u een mail terug krijgt voor een bevestiging van uw reservering. Dit kan maximaal 72 uur duren. Heeft u na 72 uur nog niks gehoord? Neem dan contact met ons op.