Over hondenhotel

Lekker op vakantie of een weekendje weg? In het volste vertrouwen dat uw hond goed verzorgd wordt en even veel plezier zal hebben als u? Dat kan! 

Wij scheppen er veel plezier in om te zorgen dat uw hond het bij ons naar zijn zin heeft. 

Voor elke hond zoeken we een kennelmaatje: één van de andere honden die qua karakter, grootte, leeftijd en geslacht bij uw hond past. Alleen is tenslotte maar alleen, zeker voor honden. Samen beschikken uw hond en zijn maatje over een ruim binnen verblijf -verwarmd in de winter, gekoeld in de zomer – en over een overdekte buitenverblijf. 

Alleen wanneer het niet anders kan, krijgt uw hond een plekje alleen. Dit kan te maken hebben met het karakter van uw hond. Of wanneer uw hond zo speels is dat uw hond en zijn maatje niet aan hun rust toekomen. 

Uw hond krijgt meerdere malen per dag ruim de tijd om op grote speelweides niet alleen met zijn kennelmaatje maar ook met allerlei andere honden heerlijk te rennen, graven en ravotten. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met de leeftijd en de mogelijkheden van uw hond. Oude honden die op hun rust gesteld zijn gaan we uiteraard niet lastig vallen met het onbesuisde gedrag van al het jonge grut. 

Wij plaatsen foto’s en filmpjes van de honden op onze Facebookpagina en Instagram account. Wilt u verzekerd zijn van een foto tijdens de vakantie van uw hond dan kunt u deze service bijboeken bij uw reservering onder kopje fotoservice.

Naast onze gewone één op één momenten kunt arrangementen bij boeken zoals ballenbak, snuffelmat, balletje gooien of gewoon lekker extra veel knuffelen. Hiervan krijgt u dan een foto toegestuurd. U kan bij inchecken met ons overleggen welke arrangement het beste bij uw hond past. Hieraan zijn wel kosten aan verbonden. Deze kosten kunt u vinden onder “tarieven hondenhotel”.

Als uw hond nog nooit bij ons is geweest dan is het verplicht om eerst een wen dag af te spreken om te kijken of wij uw hond een leuke vakantie kunnen geven. Dit kunt u boeken door op ‘boeking toevoegen’ te klikken, vervolgens klikt u op ‘dagopvang toevoegen’. Onder het kopje ‘Jouw persoonlijke boodschap’ kunt u invullen dat het hierbij om een wen dag betreft gaat. Als u daarbij ook de data van uw vakantie invult, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Medifonds

Als u voor uw huisdier(en) bij ons reserveert kunt u er op dat moment voor kiezen om deel te nemen aan ons medifonds. Indien u deelneemt aan ons medifonds worden medische kosten bijv.: een verwonding, een bacteriële of virale infectie die de gast bij ons mogelijkerwijs kan oplopen vergoed uit het medifonds. Zie onze voorwaarden voor meer informatie.

NB
Onze jarenlange ervaring leert dat honden van een aantal rassen in het algemeen niet geschikt zijn om in een groep de speelweides op te gaan. Hierdoor nemen wij uit veiligheids overwegingen geen pitbull en stafford achtige honden aan. 

Mocht uw hond niet met andere honden door één deur te kunnen vragen wij u dit vooraf te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.