Over kattenhotel

Lekker op vakantie of een weekendje weg? In het volste vertrouwen dat uw kat goed verzorgd wordt en even veel plezier zal hebben als u? Dat kan! 

Wij scheppen er veel plezier in om te zorgen dat uw kat het bij ons naar zijn zin heeft. 

Bij Dierenhotel De Hendrikshoeve kan uw kat helemaal tot rust komen in een van onze groepsverblijven of in een van onze individuele verblijven. Wij streven er voor om uw kat in een groepsverblijf te kunnen plaatsen. Katten die thuis niet goed reageren op andere katten, vinden bij ons vaak een speelmaatje. Dat komt omdat geen van de katten een eigen territorium heeft en dat dus ook niet hoeft te verdedigen. 

Wanneer het niet anders kan, krijgt uw kat een plekje in een individueel verblijf. Dit kan zijn wanneer uw kat echt uitsluitend eigen(dieet) voeding mag eten of wanneer uw kat wat afwisselend goed en slecht eet en we in een groepsverblijf niet goed kunnen zien of uw kat wel voldoende eet. Ook katten met extreme angst, agressie of wanneer blijkt dat uw kat de uitzondering is die de regel bevestigd en toch niet kan aarden in een groepsverblijf. 

Elk verblijf is voorzien van een heerlijk slaap plekje voor uw kat en één of meerdere kattenbakken. Ze kunnen hun nageltjes vijlen aan de krabpalen of krabplanken en krijgen elke dag vers water en droge brokjes. Wij voeren Royal Canin en hebben meerdere smaken in huis zodat er altijd wel een brok is die uw kat lekker vind. 

Naast de binnen verblijven hebben we ook een buitenverblijf waar ze met mooi weer heerlijk in de zon kunnen liggen maar is het wat minder mooi weer en regent het kunnen ze ook naar buiten dit omdat het buitenverblijf grotendeels overdekt is. 
Zit uw kat individueel maar vind het erg lekker om naar buiten te gaan is dit ook mogelijk doordat wij de gehele dag rouleren kan elke kat lekker naar buiten een frisse neus halen. 

Wij plaatsen foto’s en filmpjes van de katten op onze Facebookpagina en Instagram account. Wilt u verzekerd zijn van een foto tijdens de vakantie van uw kat dan kunt u deze service bijboeken bij uw reservering onder kopje fotoservice.