Over créche

Wilt u uw hond niet alleen laten wanneer u aan het werk bent of een dagje weg gaat? Maak dan gebruik van onze créche. 

Momenteel zitten wij voor onze periodieke dagopvang vol en kunnen wij helaas geen nieuwe klanten aannemen. U kunt dus alleen een losse dagopvang dag boeken.

In onze créche krijgt uw hond persoonlijke aandacht en kan meerdere malen op grote speelweides lekker rennen, graven en ravotten met andere honden. De ideale manier om uw hond te geven waar hij dagelijks behoefte aan heeft wanneer u zelf iets anders aan het doen bent. 

Onze créche is voor veel honden een tweede huis. Ze komen ’s morgens vrolijk en kwispelend binnen en gaan ’s middags moe gespeeld en voldaan weer naar huis. 

Als uw hond nog nooit bij ons is geweest dan is het verplicht om eerst een wen dag af te spreken om te kijken of wij uw hond een leuke tijd kunnen geven bij ons.

NB
Onze jarenlange ervaring leert dat honden van een aantal rassen in het algemeen niet geschikt zijn om in een groep de speelweides op te gaan. Hierdoor nemen wij uit veiligheids overwegingen geen pitbull en stafford achtige honden aan. 

Mocht uw hond niet met andere honden door één deur kunnen vragen wij u dit vooraf te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Tijden: 

De tijden voor brengen van uw hond(en) voor de crèche is maandag t/m vrijdag van 7:00 – 9:00 en tussen 10:00 – 12:00 de hond(en) kan/kunnen weer opgehaald worden tussen 16:00 en 18:30. 
Mocht u onverhoopt 18:30 niet halen, laat het ons telefonisch even weten, het is geen probleem dat uw hond dan een nachtje overblijft.